Skip to main content

Step by step

1. Informations samtale

Få en gratis fotovurdering via mail eller bestil en tid til en personlig evaluerings samtale med vores danske personale i København eller Bjerringbro – hvor du også har mulighed for at møde en af vores kirurger via Skype.

Prisen er 800,-.

Du skal være opmærksom på at der kan være lang ventetid på disse samtaler.

Bestil via kontakt@luxuskirurgi.eu eller +45 70 20 89 20

HUSK at dit BMI som udgangspunkt max. må være 27 for at du kan blive tilbudt operation hos os.

Køb samtale herunder:

2. Godkendelse og tilbud

Når du er blevet godkendt til operation og har fået en pris og en dato, melder din kontaktperson din operation ind til vores salgs afdeling. Du modtager herefter en faktura på 5.000,- som er depositum, samt restbeløbet.

Hele beløbet skal være betalt senest 14 dage før din operation.

HUSK ALLE PRISER ER UDEN OPHOLD OG FLY dette skal du selv booke og koster ca. 1500-2000,- ekstra.

Du modtager også en masse informationsmateriale vedrørende dit ophold og din operation, dette bedes du læse godt igennem og evt. printe ud og medbringe på turen.

Vi tilbyder financiering igennem Resursbank. Se mere under fanen delbetaling.

3. Booking af fly og hotel

Din dato er nu booket og dit depositum er betalt, så nu skal du have booket fly og hotel.

Vi skal have en kopi af din flybillet og hotelbooking, samt vide om du kommer med eller uden ledsager, senest 40 dage inden afrejse. 

Vi anbefaler altid at flyve med Ryanair fra København til Kaunas (også selvom du kommer fra Jylland). Ruten er kort og ankomsttiderne passer med din forundersøgelse på klinikken.

Hvis du ønsker at ankomme til Vilnius, tilbyder vi, mod betaling, at hente dig i lufthavnen der. Dette koster 60 EUR pr. vej og afregnes direkte til chaufføren. Dette skal vi oplyses om når du sender kopien af flybilletterne.

Vi booker gerne dig og din evt. ledsager ind på vores B&B (se mere på www.homehotel.lt). Er der ikke plads på B&B, booker vi dig ind på Algiro hotel i stedet. Dette får du besked om.

Ønsker du selv at booke hotelophold, skal vi blot vide hvor du skal bo, når du sender en kopi af dine flybilletter.

Du skal ALTID ankomme dagen før din operation også ved korrektionssager, medmindre andet er aftalt.

5. Ankomst til Kaunas

Når du ankommer til Kaunas lufthavn (eller Vilnius) står der en dansktalende medarbejder klar med et skilt, hvor der står LUXUSKIRURGI.

Du får udleveret en lille folder med informationer omkring opholdet, sårpleje og gode råd. Heri er også din personlige operationsplan, og tider for faste, operation og afhentning af chauffører.

Du bliver efter ankomst kørt til klinikken, hvor du får taget blodprøver og hvor du møder din kirurg til den endelige forundersøgelse, forvent at være på klinikken 1-2 timer på ankomstdagen.

Du har herefter nogle timer til dig selv, her anbefaler vi at du samt din evt. ledsager tager ud og hygger jer lidt, mange er nervøse, så det er godt at få tankene lidt væk fra den forestående operation.

6. Operationsdagen

På operationsdagen henter vi dig på det aftalte tidspunkt. Bor du på B&B, vil det oftest her være værterne der står for din transport.

HUSK AT TAGE BAD PÅ HOTELLET/ B&B INDEN AFGANG.

Når du ankommer til klinikken møder du igen kort kirurgen, hvor I afklarer at planen I lagde sammen dagen forinden stadig holder. Du bliver anvist en stue på klinikken, hvor du skal klæde om og her kommer narkose lægen også og snakker med dig og der kommer en sygeplejerske og tager mål til den specialdragt du skal have på efter din operation.

Du får anlagt et venøst kateter på din egen stue, og bliver tilbudt lidt beroligende umiddelbart inden operationen.

7. Efter operationen

Din operation er veloverstået og du bliver kørt tilbage til din stue, hvor du i ro og mag får lov at vågne op. Du er formentlig tilkoblet noget overvågning i opvågningsperioden. Dette er, så sygeplejerskerne kan holde øje med, at du har det godt.
Du får mad og drikke når du er klar til det og har du brug for ekstra smertestillende får du også det.

Du kan også forvente et besøg af din guide efter operationen, som vil sørge for at du er tryg og har det godt.

Du og din ledsager skal være opmærksom på at der er besøgstider på klinikken, disse skal overholdes.

8. Udskrivelsen

Når du udskrives, kører vi dig tilbage til dit hotel. Du udskrives typisk om formiddagen.

Du har fået en pose med fra klinikken, som indeholder medicin, plastre, antiseptisk spray og antibiotisk creme. Det er vigtigt at du forholder dig til hvad der er i posen, og de anvisninger du modtager om brugen heraf.

Når du kommer tilbage på hotellet er det vigtigt at hvile dig godt den første dag. Gå dog også forsigtigt rundt engang imellem, for at modvirke blodpropper. Der er ingen grund til at tage på shoppetur eller sightseeing på udskrivelsesdagen.

Du har fået udleveret kontaktinformation af din guide, som er til rådighed hele døgnet, ved akutte henvendelser.

Almindelige spørgsmål bedes holdes indenfor tidsrummet 08.00-18.00!

9. Hjemrejse

På afrejsedagen sørger vi for din transport til Kaunas eller Vilnius lufthavn.

Det er muligt at bestille Falck assistance i Københavns lufthavn. Der er langt ind til ankomsthallen, fra gaten.  Det bestilles sammen med flybilletten eller ved at ringe til dem nogle dage før.

Vi anbefaler at man desuden hviler og finder ro når man kommer hjem de første dage. Din krop er på et stort arbejde med heling og har kun brug for hvile, væske og sund kost.

10. Opfølgning

Opfølgning på operationerne er individuelle.

Har du ikke fået andet at vide af kirurgen eller kontaktpersonen, tilbydes du et eftertjek senest 12 måneder efter operationen. Dette er du selv ansvarlig for at booke, via din kontaktperson eller kontakt@luxuskirurgi.eu.

Vi tilbyder ét gratis eftertjek efter ca. 10-12 mdr.

11. Trådfjernelse

Trådene der anvendes er i 90% af tilfældende,  selvopløselige tråde. Disse tråde er hvide eller gennemsigtige.
Er trådene blå, er den ikke selvopløselig, og skal fjernes!
Enten gennem egen læge eller hos LXK,  på vores klinik, i Bjerringbro eller Ballerup.

Er du i tvivl, kan du kontakte os på

Tlf: +45 70 20 89 20

12. Korrektioner

Tilbydes du en korrektion, skal denne være udført senest 6 måneder efter du får den tilbudt. Det er ene og alene dit eget ansvar at følge op og få booket tid til dette.

Ved korrektioner er samme service i Litauen gældende, som ved den primære operation.

Shopping Cart