Skip to main content

1. Informations samtale

Få en gratis foto vurdering over mail eller bestil en tid til en personligVurderings/evaluerings samtaler i København eller Bjerringbro – hvor du møder en af vores kirurger via Skype samt vores danske personale. Prisen er 800,-. Der kan være lang ventetid på informationssamtale i København og du skal bestille din informationssamtale ca 3 mdr før ønsket operationsdato, ved foto ca 4 uger før.

Bestil via june@luxuskirurgi.eu eller +45 70 20 89

HUSK at BMI som udgangspunkt max må være 27 for at du kan blive tilbudt operation hos os.

2. Godkendelse og tilbud

Du er blevet godkendt til operation og du har fået en pris på din operation af mig HUSK ALLE PRISER ER EKS OPHOLD OG FLY dette koster ca 1500-2000,-Jeg hjælper dig med at få booket den dato til operation der passer dig, det er ikke altid vi kan imødekomme ønskede dato men så finder vi en så tæt på som muligt!
Det koster 5000,- i depositum at booke din operation, beløbet trækkes naturligvis fra den samlede pris! Hele din operation skal være betalt senest 14 dage før din operation!

Vi tilbyder ikke opsparingskonto længere!! Men vi tilbyder finansiering igennem sundhedskonto

3. Booking

Din dato er nu booket så nu skal du ha booket fly og hotel – HUSK DU ALTID SKAL ANKOMME DAGEN INDEN DIN OPERATION – vi anbefaler Ryanair fra Cph til Kaunas vi tilbyder gratis lufthavns transport fra KAUNAS. Ikke fra Vilnius her er tillæg på 800,- . Fly koster retur ca 400,- ofte billigere. Hotel koster ca 250,- pr overnatning pr person på de hoteller vi samarbejder med.

Jeg skal have kopi af din flybillet og dit pas straks efter din dato er booket!! Jeg booker gerne hotel til dig og din evt ledsager – vi booker ind efter hvor der er plads og hvor det passer os bedst i forhold til andre patienter som vi også skal sørge for under deres ophold. Booker du selv hotel oplyser du mig blot om det når du sender mig billetterne.

4. Patientinformation

Alt er nu booket og klar – jeg sender dig nu vores patient information som jeg skal bede dig printe ud og medbringe på din rejse, der står alt det du skal vide både før under og efter din operation – skulle det stadig være noget du ikke har fået svar på så kontakter du mig.

5. Ankomst

Når du ankommer til Kaunas lufthavn står vi klar med et skilt hvor der står LUXUSKIRURGI på, er vi der ikke SÅ KOMMER VI tag blot plads ved caféen så finder vi dig! Du bliver nu kørt til dit hotel, i nogle tilfælde får du taget blodprøver på ankomst dagen ellers sker dette dagen efter.

Du har nu nogle timer til dig selv, her anbefaler vi at du samt din evt ledsager tager ud og hygger lidt, mange er nervøse så det er godt at få tankene lidt væk.

6. Operationsdagen

Det er nu din operations dag og Michael vil hente dig fra morgenstunden (du skal faste fra midnat) og køre dig til den af vores klinikker hvor du skal have sin operation.  Her skal du have udfyldt en del papirer dette gør Michael Dalgaard sammen med dig, du skal have samtale med din kirurg samt narkose lægen og du skal ind på din stue og ha lagt drop og gøres klar til OP, husk dette er vejledende og det kan være individuelt fra patient til patient!

7. Efter operationen

Din operation er veloverstået og MD vil kigge forbi dig og se til dig.
Du får nu mad og drikke samt smertestillende (vi kan ikke gøre sig 100% smertefri – det gør ondt men vi kan gøre det udholdeligt) og hvad du ellers måtte have brug for, din pårørende er vedkommen på klinikken fra 9-20!

8. Udskrivning

Du udskrives og Michael Daalgard kører dig til dit hotel hvor du får forklaret alt om medicin forbindinger og forbehold i forhold til din operation. Du skal nu både hvile og op og gå for at modvirke blodpropper.  Du har et dansk tlf til Michael Dalgaard som er et 24/7 nr ved akutte henvendelser – alm spørgsmål bedes holdes inden for 8-18!

9. Hjemrejse

Du skal nu hjem igen, vi sørger for transport til Kaunas lufthavn – mange benytter Falck assistens i Cph det bestilles sammen med flybilletten, dette betyder at du bliver hentet ved gaten i Cph så du ikke skal gå de 2,5 km ind til lufthavnen fra gate F når du lander i Cph!

10. Opfølgning

Al henvendelse er igen til mig, MED MINDRE der opstår infektion eller andet der kræver øjeblikkelig lægefaglig vurdering så er det til MICHAEL via messenger gerne med billede af problemet med det samme!!!!
Altså man ligger det ikke ud i gruppen her før vi har styr på det og starter evt efterbehandling!

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål af en hver art – jeg svare sporadisk i weekenderne men svare dog de af jer der har spørgsmål der ikke kan vente – min tlf tid man-fredag er 10-17

Velkommen til LUXUSKIRURGI med venlig hilsen June Busch og “MD” (Michael Dalgaard, ejer at LXK)

11. Trådfjernelse

Vi giver dig besked om hvor mange dage efter operationen, der skal gå før du skal ind og have fjernet dine sting. Du går selv ind og finder en tid, der passer godt for dig via vores online booking system.