Har du brug for hjælp til skemaudfyldning og fotografering – eller blot behov for en uformel samtale? Så hjælper vi gerne på vores kontor i Århus. Send os en mail eller giv os et kald.

Mommy Makeover med Luxuskirurgi

Mommy Makeover (MMO) er blandt vores allermest populære operationer og vi har siden 2009 hjulpet flere tusinde danske, norske og svenske kvinder med at genvinde – eller endda forbedre – før-graviditets-kroppen.

En Mommy Makeover (MMO) igennem Luxuskirurgi henvender sig til dig, der efter din graviditet oplever, at brysterne har mistet deres fylde eller hænger efter amning og at huden på maven er blevet lidt løs og slap. Det kan også være, at du har været igennem et vægttab eller at tidens tand blot har ændret på kroppen.

 Vores Mommy Makeover-pakker kan inkludere maveplastik for at stramme og glatte maveområdet, brystløft og/eller brystforstørrelse for at genoprette brysternes form og fylde, samt fedtsugning for at fjerne de stædige fedtdepoter. Hver enkelt Mommy Makeover er nøje tilpasset til dig og dine individuelle behov og ønsker og sikrer dig derfor det smukkeste, naturligste og mest harmoniske resultat.  

Med en Mommy Makeover (MMO) med Luxuskirurgi er du blandt meget andet sikret;

Kompetent og sundhedsfaglig hjælp, støtte og sparring under hele dit forløb
De sødeste og dygtigste danske eller dansktalende guider, som er der for dig, under hele dit ophold
Al transport mellem lufthavn, hotel og klinik under hele dit ophold
Nogle af Europas dygtigste kirurger håndplukket af Luxuskirurgi gennem mange års samarbejde

Hos Luxuskirurgi tilbyder vi 3 standard Mommy Makeover-pakker – alle tilpasses de selvfølgelig til lige netop dig og dine ønsker.

Tryk på kasserne nedenfor for at læse mere om de 3 pakker vi tilbyder og for at se vores priser – priser som er inklusive alt (dog udtaget fly og hotelophold i skønne Kaunas).  

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget som helst, så tøv endelig ikke med at kontakte os - vi sidder klar til at guide og hjælpe dig!

Lille MMO

Lille MMO, 52.500 kr

En Lille MMO indeholder opstramning af maven samt et brystløft. Kontakt os for mere information eller udfyld et vurderingsskema nedenfor
Vurderingsskema

Medium MMO

Medium MMO, 55.500 kr

En Medium MMO indeholder opstramning af maven samt implantater. Kontakt os for mere information eller udfyld et vurderingsskema nedenfor
Vurderingsskema

Stor MMO

Stor MMO, 59.500 kr

En Stor MMO indeholder opstramning af maven samt brystløft med implantater. Kontakt os for mere information - eller udfyld et vurderingsskema nedenfor
Vurderingsskema

Hvad Er En Mommy Makeover?

En Mommy Makeover hos Luxuskirurgi.eu er en kombination af flere kosmetiske procedurer. Denne behandling kan omfatte maveplastik, brystløft eller forstørrelse, og fedtsugning, alt sammen skræddersyet til dine individuelle behov og efter dine ønsker. Vores mål er at hjælpe dig med at føle dig bedst muligt i din krop, ved at genoprette en flot kontur og naturlige proportioner.

Fordele ved Mommy Makeover

Vælg en Mommy Makeover for en omfattende og effektiv måde at forbedre din kropsform og selvtillid på. Fordelen ved en Mommy Makeover er at flere procedurer udføres på en gang, og derfor er din “nedetid” også begrænset. Det er dog også en balance imellem dine ønsker og din sikkerhed. Kirurgen vil kun udføre hvad han eller hun finder forsvarligt at udføre på én gang ud fra en gennemgang af dig og dine helbredsoplysninger. 

Mommy Makeover (MMO) med Luxuskirurgi

Flere end 100 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot

5/5
"Har fra dag et i vores samarbejde følt mig som en del af en skøn “familie”, hvor vi alle havde samme mål, et godt og behageligt forløb. Stor tak til alle, både i DK og Kaunas er MEGET tilfreds med hele forløbet og tænker ikke det er sidste gang vi ses. Elsker min nye mommy krop."
Maria
5/5
"Jeg har været i Litauen med LXK for 3. gang her i august - og må bare sige, at jeg endnu gange har følt mig supertryg under hele forløbet. Kæmpe ros til jeres fantastiske team i både Danmark og Litauen! Det er ingen sag at rejse til Litauen når man hele vejen igennem bliver fulgt og holdt i hånden af guiderne 😊. Tak for jer - Vi ses igen til juni! ❤"
Hanne F. Andersen

Kom med i vores Før & Efter Gruppe på Facebook

Vi tør godt at sige at vi har de skønneste patienter i verden! Det tør vi fordi vi har en åben og ærlig dialog, hvor vi hjælper hinanden omkring spørgsmål og erfaringer i forbindelse med operationer hos os. Det sætter vi pris på, og det kan du også komme til! Tilmeld dig facebook gruppen – kun for kvinder – og vær med i snakken sammen med +13.000 ligesindede skønheder

Planlæg Din Konsultation

Er du klar til at tage det første skridt mod din operation?

Vores sundhedsfaglige team sidder klar til at guide dig igennem alle aspekter af processen, besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv.

Kontakt os allerede i dag på mail eller telefon – eller tryk på knappen nedenfor og få en gratis og uforpligtende vurdering fra én af vores fantastiske kirurger

Eller se priserne på vores øvrige ydelser

Er du i tvivl?

Så læs meget gerne vores side med oftest stillede spørgsmål eller vores step-by-step guide til et skønt forløb sammen med Luxuskirurgi