Har du brug for hjælp til skemaudfyldning og fotografering – eller blot behov for en uformel samtale? Så hjælper vi gerne på vores kontor i Århus. Send os en mail eller giv os et kald.

Finansiering

Har du svært ved at spare hele beløbet op? – bare rolig; 

Luxuskirurgi tilbyder rentefri finansiering i samarbejde med Resurs Bank.

Når du har modtaget prisen på din operation, kan du oprette en online låneansøgning lige her

499,-

PER MÅNED

899,-

PER MÅNED

Fast pris 899 kr. – låneeksempel:

Kreditbeløb 45.000 kr. Løbetid 56 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 4,61%. Samlet kreditomkostninger 4.994 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 49.994 kr.

Fast pris 499 kr. – låneeksempel:

Kreditbeløb 13.000 kr. Løbetid 29 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 7,68%.. Samlet kreditomkostninger 1.240 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 14.240 kr.

Hør hvad tidligere klienter siger om os

5/5
"Har fra dag et i vores samarbejde følt mig som en del af en skøn “familie”, hvor vi alle havde samme mål, et godt og behageligt forløb. Stor tak til alle, både i DK og Kaunas er MEGET tilfreds med hele forløbet og tænker ikke det er sidste gang vi ses. Elsker min nye mommy krop."
Maria
5/5
"Jeg har været i Litauen med LXK for 3. gang her i august - og må bare sige, at jeg endnu gange har følt mig supertryg under hele forløbet. Kæmpe ros til jeres fantastiske team i både Danmark og Litauen! Det er ingen sag at rejse til Litauen når man hele vejen igennem bliver fulgt og holdt i hånden af guiderne 😊. Tak for jer - Vi ses igen til juni! ❤"
Hanne F. Andersen

Kom med i vores Før & Efter Gruppe på Facebook

Vi tør godt at sige at vi har de skønneste patienter i verden! Det tør vi fordi vi har en åben og ærlig dialog, hvor vi hjælper hinanden omkring spørgsmål og erfaringer i forbindelse med operationer hos os. Det sætter vi pris på, og det kan du også komme til! Tilmeld dig facebook gruppen – kun for kvinder – og vær med i snakken sammen med +13.000 ligesindede skønheder

Planlæg Din Konsultation

Er du klar til at tage det første skridt mod din operation?

Vores sundhedsfaglige team sidder klar til at guide dig igennem alle aspekter af processen, besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv.

Kontakt os allerede i dag på mail eller telefon – eller tryk på knappen nedenfor og få en gratis og uforpligtende vurdering fra én af vores fantastiske kirurger

Eller se priserne på vores øvrige ydelser

Er du i tvivl?

Så læs meget gerne vores side med oftest stillede spørgsmål eller vores step-by-step guide til et skønt forløb sammen med Luxuskirurgi