Har du brug for hjælp til skemaudfyldning og fotografering – eller blot behov for en uformel samtale? Så hjælper vi gerne på vores kontor i Århus. Send os en mail eller giv os et kald.

FAQ - Herunder har vi prøvet at samle de spørgsmål vi oftest møder

SKAL JEG SMØRRE MINE AR EFTER BEHANDLING?

Vi anbefaler, som udgangspunkt, ikke at du smører dine ar de første 4 uger. Skulle du imidlertid vælge at gøre det, SKAL arret være 100% lukket for at undgå infektion. Vi tilbyder en aftercare pakke med creme og serum til efterbehandling af ar.

Vi anbefaler, som udgangspunkt, ikke at du smører dine ar de første 4 uger. Skulle du imidlertid vælge at gøre det, SKAL arret være 100% lukket for at undgå infektion. Vi tilbyder en aftercare pakke med creme og serum til efterbehandling af ar.

 Vores service indeholder altid transport fra/til lufthavn – også ved en korrektion.

Når du er hjemkommet fra din operation, skal du tage fat i din kontaktperson som vil udstede den kvittering du har brug for, til refusion hos Sygeforsikring Danmark. 

Nej, alt vurderingsarbejdet med klinikken og kirurgen foregår direkte med dem online ud fra billeder.

Fly skal du altid selv bestille. Vi kan godt hjælpe med enkelte hoteller. Ønsker du at bo på vores B&B booker vi også gerne dette til dig.

Der er altid mange omkostninger forbundet med en operation, også korrektioner. Hvis kirurgen har godkendt din korrektion, betaler Luxuskirurgi for selve indgrebet. Der er pålagt et gebyr på korrektioner, for alle operationer foretaget efter 1/1-2022 på 3.750 kr.

Dette gebyr dækker over narkosen, indlæggelsen, medicinen, forplejning under indlæggelse samt alle Luxuskirurgis serviceydelser. Herunder bør nævnes, transport i Kaunas i forbindelse med din operation, guideservice samt fri benyttelse af vores 24/7 akutordning når du returnerer tilbage til Danmark igen. Hvis du ønsker at benytte vores B&B under et korrektionsophold, betaler vi 2 nætter her. Hvis du booker et andet hotel er dette for egen regning.

Gebyret betales når du godkendes til korrektionen og vi har fundet en dato til dig.

OBS. Hvis du laver tilkøb for 15.000 kr. eller mere bortfalder korrektionsgebyret.

Kirurgerne er ansvarlige for resultaterne i 12 måneder. Garantien bortfalder på 1 års dagen for operationen. Herefter kan man ikke længere indestå for at resultaterne ikke påvirkes af livsstil, aldring og genetik. Klinikken er meget striks med disse retningslinjer, og det er til enhver tid patientens eget ansvar at tage kontakt til agenturet og få oprettet en korrektionsvurdering inden de 12 måneder. En bekymringsskrivelse i de første 6 måneder efter operationen, anses ikke som en henvendelse. Korrektionssager kan tidligst opstartes 6 måneder efter operationen.

Såfremt der skal laves korrigering af operationen, som ikke er godkendt rettidigt eller dit korrigeringsønske ikke bliver godkendt som korrektion, vil det være imod betaling.

Så kontakter du os ved at ringe eller skrive til os, vi har sundhedsfagligt personale der sidder klar til at hjælpe, råde og vejlede dig, så du altid kan føle dig tryg.

Du må også altid kontakte din egen læge eller vagtlægen i stedet, hvis du føler for det. Gør du det, er det vigtigt at du oplyser os om, at du er i et forløb med en anden instans, da det kan påvirke en eventuel korrektionssag senere hen, hvis kirurgen ikke ved at du “har været i andre hænder” siden ham.

Man er altid velkommen til at medbringe en ledsager, det er blot vigtigt at man giver besked om det, så vi kan sørge for at der også er plads til din ledsager, når vi henter dig. Din ledsager er også velkommen til at komme med til din forundersøgelse og vedkommende kan også besøge dig på klinikken efter operationen, det er dog vigtigt at overholde klinikkens besøgstider.

Vi anbefaler ikke, at man medbringer børn under 12 år, da du har brug for ro og hvile efter din operation. Det er vigtigt at du, som patient har mulighed for at hvile og restitution i dagene efter operationen. Det er ikke at sidestille med en familie ferie hvis man skal igennem en større operation.

Planlæg Din Konsultation

Er du klar til at tage det første skridt mod din operation?

Vores sundhedsfaglige team sidder klar til at guide dig igennem alle aspekter af processen, besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv.

Kontakt os allerede i dag på mail eller telefon – eller tryk på knappen nedenfor og få en gratis og uforpligtende vurdering fra én af vores fantastiske kirurger

Eller se priserne på vores øvrige ydelser