Har du brug for hjælp til skemaudfyldning og fotografering – eller blot behov for en uformel samtale? Så hjælper vi gerne på vores kontor i Århus. Send os en mail eller giv os et kald.

Patientinfo hos Luxuskirurgi.eu

Praktiske oplysninger til dit ophold i Kaunas

Du vil inden afrejsen til klinikken i Litauen, få tilsendt al info omkring din operation. 

Ved ankomst får du udleveret et info-magasin med din personlige plan for dit ophold.


BETALING
Ved booking/bekræftet operationsdato, skal du indenfor 8 hverdage indbetale et depositum på 5.000,-  Restbeløbet for din operation skal indbetales senest 14 dage inden din operationsdato til førnævnte konto. 

Skulle du blive enig med din kirurg om. evt. ekstraoperationer, skal disse afregnes med en straksoverførsel. Såfremt du mod forventning bliver afvist til allerede indbetalte ekstraoperationer, refunderes det indbetalte beløb ved hjemkomst til DK. HUSK at angive dit navn i meddelelsen til modtager, når du overfører penge. (Det skal være det navn du er registreret med i vores system – hvilket typisk er det navn, som står i dine e-mails)


KREDITKORT
Husk, at du hverken kan benytte kreditkort eller kontanter i Litauen til betaling af din operation. Dog kan du godt betale med kreditkort for derma ydelser, f.eks. botox, fillers, massage mv.


ANKOMST

Du skal ankomme 2 dage før din operation, da klinikken tager blodprøver og udfylder papirer mm.


FLYBILLET OG PAS
Hurtigst muligt eller senest 40 dage inden din operation, skal du maile os en kopi af din flybillet og oplyse om du rejser alene eller om du har en ledsager med. Dette er af hensyn til planlægning af logistik. Ophold på vores B&B koster fra 250 ,-/nat inkl. morgenmad. Skulle du i stedet ønske at bo på hotel eller selv booke opholdet, bedes du informere din kontaktperson om dette.


AFLYSNING AF OPERATION
I tilfælde af akut opstået sygdom, skal du straks kontakte os på

Tlf: +45 70 20 89 20

og melde afbud, da det er meget dyrt for hospitalet at have tomme operationsstuer. Ved alle aflysninger uanset årsag eller tidspunkt trækkes et administrationsgebyr på DKK 5.000,- I tilfælde af sygdom, tilbyder vi at finde en ny operationsdato uden beregning.

Alle lægefaglige spørgsmål – eller akutte henvendelser (efter kl.18)  til:

+45 70 20 89 20


FLYVETUREN
Medbring gerne kun håndbagage – vi anbefaler du har løstsiddende tøj med dig, og husk at du ikke må/kan løfte tungt efter operationen. Flyveturen fra Kastrup til Kaunas tager ca. 70 minutter og klinikken ligger ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen. Du kan også flyve til Vilnius lufthavn. Denne ligger ca. 60-75 minutters kørsel fra klinikken. Transport til/fra Vilnius koster 60 EUR per vej per patient. Hver patient må medbringe én ledsager uden merpris. Yderligere ledsagere koster DKK 200,- per vej per ekstra ledsager. Transportgebyr til/fra Vilnius afregnes direkte til chaufføren.


ANKOMST TIL LITAUEN
Når du og din evt. ledsager ankommer til lufthavnen, vil du blive afhentet af en af vores guider, som står med et skilt påskrevet ”LUXUSKIRURGI”. Skulle vi være lidt forsinkede, så kan du bare sætte dig over i en af caféerne, så finder vi dig. Du vil af din guide få udleveret en folder, hvori din operationstid, fastetid mv. er noteret. Efter afhentning i lufthavnen vil du/i blive kørt til klinikken, hvor du skal udfylde et helbredsskema, have taget blodprøver samt gennemgå dit program for de næste par dage. (Ved ankomst søndag foregår førnævnte om mandagen – før din operation.) Derefter køres du til dit hotel eller B&B, hvor du kan slappe af resten af dagen eller benytte muligheden for at opleve Kaunas. Det kan være en god idé at få købt ind til dagene efter operationen, da man ikke altid er på toppen dagen efter operationen.


TRANSPORT UNDER OPHOLD
LXK sørger for al transport der vedrører din operation inkl. lufthavstransport. Du må medbringe en ledsager. Skal din ledsager besøge dig på klinikken, sørger ledsager selv for transporten. Det er meget billigt at køre i taxa i Kaunas. Ved en korrektionsoperation betaler LXK din lufthavnstransport, såfremt du flyver til/fra til Kaunas, samt 2 overnatninger på B&B.


EFTER DIN OPERATION
Afhængigt af hvilken operation du har fået lavet, bliver du på klinikken i 1-2 dage. Efter din operation får du lymfedrænage-massage på klinikken og får udleveret din medicin. Der er bl.a. smertestillende medicin, som er til de første dage. Derefter kan du tage anden smertestillende medicin, som du kan købe på apoteket. Det er VIGTIGT, at du forstår, at du ikke kan smertebehandles 100 %. Smerte er kroppens måde at sige ”sæt farten ned”, og vi anbefaler, at du begrænser brugen af smertestillende, så meget du kan.


AKUT NUMMER
Du benytte dig af de kontaktoplysninger du har fået af din guide. Guiden står til rådighed under hele opholdet.

Efter din operation 

MAD PÅ KLINIKKEN
Der er fuld forplejning inkluderet i prisen, når du er indlagt på klinikken. På klinikken serveres der en let morgenmad, der som oftest består af yoghurt, kaffe/te samt toast.

Morgenmaden serveres fra kl. 08.00-09.00.

Frokost serveres ca. kl. 13.00.

Aftensmad, servering kommer an på tidspunktet for din operation. Frokost og aftensmad er noget du vælger ud fra et menukort, hvor man kan vælge en hovedret.

Klinikken serverer dertil juice, vand, kaffe eller te.

Se desuden klinikkens husregler, som bliver udleveret ved ankomst.


AFREJSE FRA LITAUEN
Dagen inden din hjemrejse, modtager du en besked (opringning eller SMS) om hvilken tid du hentes ved dit hotel. Du bliver kørt til ankomsthallen, som er nem og overskuelig og det er let at finde dit flyselskab. Vi sørger altid for, at du er der i god tid før afgang. Hvis du skal til Vilnius Lufthavn sørger vi for, at du bliver kørt dertil med en af vores chauffører. Hvis du skal til Kaunas lufthavn, og bor på en af vores tilknyttede B&B, kører de dig til lufthavnen.


EFTERKONTROL
Kontrol efter din operation foregår ved, at du 6-8 måneder efter din operation sender en mail til din kontaktperson hos LXK med anmodning om dette. Det er dit eget ansvar at booke tider til kontrol, eller at tage kontakt til agenturet, hvis der er noget du ønsker at klage over i forhold til resultatet af din operation.


TRÅDFJERNELSE
Trådene der anvendes er i 90% af tilfældende,  selvopløselige tråde. Disse tråde er hvide eller gennemsigtige.
Er trådene blå, er den ikke selvopløselig, og skal fjernes hos egen læge.


VAND
Man kan godt drikke vandet i Litauen, men da de har en anden bakterieflora end vi har i Danmark anbefaler vi, at du køber flaskevand i supermarkedet.


SHOPPINGTIPS I KAUNAS
Udover gågaden, “Laisvės alėja” er der flere shopping centre vi kan anbefale:

AKROPOLIS (som ligger i centrum): http://akropolis.lt/en/kaunas

MEGA (som ligger lidt udenfor byen): http://www.mega.lt/en/

I MEGA er der bl.a. et 10 meter højt akvarium med eksotiske fisk, såsom hajer.

Der er 140 butikker, restauranter mm.

URMAS (markedshallerne:) http://www.urmas.eu/

I URMAS er der dels butikker og dels boder. Her kan du finde alt fra friskstegt kylling til tøj.

Bare sig “URMAS”, “MEGA” eller “AKROPOLIS” til taxachaufføren.


TAXA
Taxakørsel er meget billig i Litauen. F.eks. koster en tur fra klinikken til centrum ca. kr. 45,- Vi anbefaler at man henter app’en “BOLT” inden turen til Litauen. Det er et nemt og overskueligt værktøj til bestilling og betaling af taxa.


BANKER
I Litauen findes flere forskellige bankforbindelser, bl.a. Danske Bank, Nordea, Swedbank. Og der er hæveautomater overalt.

Husk, at de fleste banker har et maks. Udbetalingsbeløb på 2.000,-, når du befinder dig i udlandet. Undersøg evt. dette i din bank inden afrejse.

Danske Bank og Nordea ligger ca. 6 min. gang fra klinikken. Derudover finder du desuden banker i alle shoppingcentrene.


SPISESTEDER
I shopping centrene er der flere restauranter. Vi anbefaler følgende:

LONDON GRILL findes i MEGA samt i OLD TOWN (Grill steaks).

GAN BEI CITY findes i AKROPOLIS samt MEGA (Sushi, super fantastisk kvalitet og priser).

McDonalds ligger ca. 5-6 minutters gang fra klinikken.


OLD TOWN
Hovedgaden i Old Town hedder Vilniaus Gatve (Street), og der ligger mange restauranter og historiske bygninger. I Old Town finder du cafeer og restauranter i forskellige kvaliteter og priser. Old Town ligger for enden af gågaden – Laisvės alėja – når du har den store hvide kirke ”i ryggen”.

Det er billigt at tage en tur i biografen. Engelsk tale (dog Litauisk tekst), og de nyeste film udkommer i Litauen inden de udkommer i Danmark.


SUPERMARKEDER
Maxima (svarer til Føtex), RIMI, IKI og NORFA (svarer til Fakta og Netto).


HJEMKOMST TIL DANMARK
.

Efter hjemkomst til Danmark, er det vigtigt at du kontakter agenturet i Danmark – din kontaktperson, hvis der er noget du har brug for at vide eller spørge om. Guiderne og personalet i Litauen er kun til din rådighed under selve opholdet.


FACEBOOKGRUPPER
Hvis du ikke allerede er medlem af vores patientgrupper på Facebook, så kan vi kun opfordre dig til at blive det. Der er i skrivende stund ca. 14.000 medlemmer af facebookgruppen FØR & EFTER operation V/Luxuskirurgi, som er en gruppe, der er oprettet af en tidligere patient, og hvor ”gamle”, nye og mulige interesserede patienter deler ud af deres oplevelser, før-/ og efterbilleder. Gruppemedlemmerne er super gode og hurtige til at svare på alle de spørgsmål, der kan dukke op, og der er generelt altid en god tone i trådene.

Når du er blevet opereret hos Luxuskirurgi, kan du desuden blive medlem af vores Facebookgruppe Klub for LXK patienter.

Begge grupper er lukkede grupper, så det er kun medlemmer af grupperne, der kan se opslagene.


KONTAKTINFO

kontakt@luxuskirurgi.eu

Tlf: +45 70 20 89 20

Vi håber du får et fantastisk ophold, og vi takker dig for at have valgt LUXUSKIRURGI.

De bedste hilsner

Team Luxuskirurgi

Din glæde – vores stolthed

 
Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget som helst, så tøv endelig ikke med at kontakte os - vi sidder klar til at guide og hjælpe dig!