Har du brug for hjælp til skemaudfyldning og fotografering – eller blot behov for en uformel samtale? Så hjælper vi gerne på vores kontor i Århus. Send os en mail eller giv os et kald.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Luxuskirurgi Danmark ApS
Skelagervej 7, 1. sal
8200 Aarhus N
Mail: kontakt@luxuskirurgi.eu
Tlf +45 70208920

CVR: 38425293

Priser

Hos www.Luxuskirurgi.eu tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Betaling

Luxuskirurgi-Danmark ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil blive trukket på din konto med det samme varen er købt. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Luxuskirurgi-Danmark ApS tilstræber at afsende en faktura på operationen inden for 5 arbejdsdage. Operationsdato er på nuværende tidspunkt allerede booket og sendt til kunden.

Reklamationsret

Vi tilbyder gratis eftertjek efter 6-8 mdr efter operationsdatoen og såfremt der er tale om fejl begået af kirurgen eller det skønnes at fejlen kan rettes kirurgisk og kan karakterers som korrektion vil vi udrette fejlen gratis, dog skal patienten selv afholde udgiften til fly. Luxuskirurgi betaler for korrektionen samt ophold en dag før og en dag efter operationen ved korrektion. Der kan gå op til et år efter operation til man skønner der kan være tale om korrektioner.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsretten sendes til:

Luxuskirurgi
kontakt@luxuskirurgi.eu

Der modtages ikke forsendelser pr. Efterkrav eller post.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr mail eller anden elektronisk form, da det ikke følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldes af refusionen. Ved beløb over 5.000,- kan der gå op til 6 mdr. for refusion.

Force Majeure 

I tilfælde af udbrud af epidemier, pandemier, naturkatastrofer eller andre katastrofelignende situationer der ligger uden for Luxuskirurgi’s kontrol og som  bevirker at en operation skal aflyses eller flyttes, forbeholder Luxuskirurgi sig retten at tilbageholde refusion af betalte operationer, indtil en sådan krise er overstået.

Konkurrence betingelser

Disse betingelser er til enhver tid gældende for vores konkurrencer på hjemmesiden samt sociale medier. Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. Gevinsten skal være indløst senest 12 måneder efter udstedelse (med mindre andet aftales i dette tidsrum). Gevinster med ophold i Litauen, er på et, af os udvalgt hotel/BB. Gevinster inkluderet flybillet, er til en standard flybillet imellem CPH Airport og kaunas/Vilnius/Palanga og omfatter ikke indenrigs flyvninger i hverken Litauen eller Danmark. Ønskes en opgradering eller måltid/drikkevarer undervejs er dette for egen regning. Ønskes tilkøb af baggage for mere end det tilladte, er dette for egen regning. Gevinster til deling imellem mere end éen person, kan ikke ombyttes til en opgradering for en person (fx. gevinster i form af par/veninde rejser, kosmetiske/derma behandlinger, gavekort og lignende). Har du ikke tilkende gjort dig, som vinder af en konkurrence senest 30 dage efter offentliggørelse, bortfalder præmien.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på operationer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag operationen er købt, dog modregnes et depositum på 5000,- såfremt operationen aflyses uden lægeerklæring senest 14 dage før. Inden 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om,  at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives pr mail på service@luxuskirurgi.eu I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Aflysning og refundering af samtalebooking

Luxuskirurgi-Danmark tilbagebetaler det fulde beløb for samtalebooking, såfremt vi har din aflysning skriftligt i hænde senest 48 timer før det aftalte tilbud. Aflyser man inden for 48 timer bliver beløbet dermed ikke tilbagebetalt.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at stille os dine spørgsmål her