Skip to main content

Her er en beskrivelse af, hvad der skal foregå når du ankommer til Litauen, samt nogle praktiske informationer

Når du har bestilt din flybillet, mailer du dine informationer (ankomsttid, flynummer m.m.) june@luxuskirurgi.eu . Denne e-mail-adresse bliver beskyttet mod spam og du skal have Javascript aktiveret for at vise den.

Husk, at din flybillet skal bestilles, så ankomst er senest kl. 16.00, da vi skal kunne nå at tage en blodprøve dagen inden din operation. Hjemrejse planlægges efter anbefalet opholds periode.

Når du ankommer til lufthavnen vil vores chauffør tage imod dig ved udgangen med et skilt: Luxuskirurgi.eu og du vil så blive kørt til klinikken. Her vil du blive modtaget af en dansktalende guide før en samtale med kirurgen, så du får alle detaljer på plads og i sammen finder den bedste løsning på din operation. Samtidig sikres det, at det der blev aftalt i Danmark også er det der bliver gennemført til din operation.

Efter operation og opvågning køres du til dit hotel:

Ophold:

Vores faste lille “Rekreationshotel” (Bed and Breakfast) som ligger 5 minutter fra klinikken, drives af en familie, som virkeligt forstår at hygge og pleje om vores patienter. (Anbefales specielt til single rejsende), desuden bruger vi Kaunas City Hotel, et nyt moderne hotel i centrum af byen lige midt i gågaden .

Hvis man vil have ekstra luksus, har vi specialaftaler med et 4 stjernet og 5 stjernet hotel i centrum, dette koster fra kr. 300,- til kr. 500,- ekstra pr. dag for et enkeltværelse.

Vi anbefaler dog at benytte de 2 førstnævnte hoteller, da personalet her er vant til at have med kirurgi patienter at gøre.

Vi vil gøre alt for du føler dig tryg og rigtigt godt tilpas.

Under dit ophold skal du ikke tænke på kørsel mellem klinik og hotel eller til/fra lufthavn.

Efter endt ophold vil du blive kørt tilbage til Lufthavn.

Dvs., at der bliver taget hånd om dig under hele opholdet og at du altid kan kontakte Michael telefonisk hvis du har spørgsmål.

Til forskel fra danske klinikker, tillader vores læger ikke hjemsendelse umiddelbart efter en operation. Man vil altid overnatte 1 – 2 nætter på vores klinik efter operation. Hvis du har en medrejsende må denne dog opholde sig på hotel imens. Vi er meget fleksible angående besøg på klinikken, men beder dog om, at man som medrejsende forlader klinikken senest kl. 21.30 af hensyn til andre patienter samt personalet. .

Ønsker du at medbringe en veninde, mor eller kæreste, kan dette også lade sig gøre fra kun kr. 200,- pr. overnatning.

Opholdet er incl. morgenmad. Frokost og aftensmad kan købes til meget små penge i Litauen. Skulle man i stedet ønske pizza, kan dette bestilles og leveres for kun ca. kr. 50,-

Under ophold på klinikken modtager man naturligvis bespisning alt efter operationstid og type.

Det anbefales, at medbringe krydsord, bøger, bærbar computer eller andet for at udfylde evt. ventetid

I Kaunas centrum er der en dejlig gågade, hvor man for enden af gaden kommer ned til den gamle bydel “Old Town”. Samtidig er der både topmoderne shoppingcenter og diverse markedspladser lige i centrum.

Det er meget billigt at spise på restaurant i Litauen ligesom Taxa ikke koster alverden.

Shopping man kan handle med fordele: lokale produkter, Amber, makeup, håndkøbsmedicin , sko, smykker m.m..

Fra 1 Januar 2015 har Litauen Euro .

Man kan bruge kreditkort stort set overalt og det er sikkert at bruge kortet i Litauen.

Der er Danske Bank, Nordea og en masse andre banker .

Litauen er et Nato- og EU land.

Der er normalt trygt at gå ud I byen og vi har til dato aldrig haft uheldige oplevelser.

Vejr :

Sommer: et par grader varmere end I Danmark.

Vinter:

Kan være meget koldt med temperaturer ned til – 28 grader i korte perioder, men ellers minder vejret meget om Danmark.

Vi ser frem til at se dig i Litauen.

Shopping Cart