Skip to main content

Hvordan booker jeg min operation?

Vejledning til booking af operationstid hos Luxuskirurgi

1. Kontakt os på june@luxuskirurgi.eu eller 4230 2002 for at få en gratis foto vurdering over mail eller bestille tid til en personlig forundersøgelser i Toldbodgade dette koster 500,-

HUSK at dit BMI som udgangspunkt max må være 27 for at du kan blive tilbudt operation hos os.

2. Efter godkendelse til operation af vores kirurg, er der 7 dages obligatorisk betænkningstid. Herefter modtager du en mail fra os med tilbud og pris på din operation.
Husk at alle priser er ekskl.. fly og ophold. Fly tur/retur koster ca. 400,-.
Hotel koster ca. 250,- pr. overnatning pr. person på de hoteller vi samarbejder med.

3. Sammen finder vi en operationstid-/dato til dig. Vi bestræber os altid på at imødekomme dine ønsker for operationsdato, og i spidsbelastede perioder finder vi en så tæt på ønsket som muligt.
Det koster 5.000,- i depositum at booke din operation, beløbet trækkes naturligvis fra den samlede pris. Restbeløbet for din operation skal indbetales senest 14 dage for operationsdatoen.

Vi tilbyder ikke længere opsparingskonto!

4. Din operationsdato er nu booket så, nu skal du sørge for at booke fly og hotel – HUSK DU ALTID SKAL ANKOMME DAGEN INDEN DIN OPERATION.
Vi anbefaler Ryanair fra Kastrup til Kaunas. Vi tilbyder gratis lufthavnstransport fra Kaunas. Flyver du til Vilnius lufthavn, er der et tillæg på kørsel fra lufthavnen på 800,-.

5. Når du har booket dine flybilletter, skal du sende en kopi af flybilletten samt en kopi af dit pas til june@luxuskirurgi.eu.
Vi hjælper gerne med booking af hotel til dig og din evt. ledsager. Vi booker ind, hvor der er plads og hvor det passer bedst i forhold til andre patienter, som vi også skal sørge for under deres ophold.
Booker du selv hotel, så oplyser du det blot i mailen, når du sender kopi af dine flybilletter og pas.

6. Alt er nu booket og klar og du modtager en mail med vores patientinformation. Heri står der alt du har behov for at vide før, under og efter din operation. Det er en god idé at printe patientinformationen ud og medbringe det på din rejse.

7. Ved ankomst til Kaunas lufthavn vil vores chauffør stå klar med et Luxuskirurgi skilt. Der kan forekomme forsinkelser grundet trafik ved afhentning, så hvis du ikke kan se os, så tag venligst plads i caféen, så finder vi dig!  Du bliver nu kørt til dit hotel. I nogle tilfælde får du taget blodprøver på ankomstdagen ellers sker dette på operationsdagen.
Du har nu resten af dagen til at udforske byen. Vi anbefaler, at man tager ud og hygger sig lidt, så man kan få tankerne lidt væk.

8. På operationsdagen vil du blive hentet og kørt til klinikken af vores chauffør.
Her skal du udfylde en del papirer (dette gør vores danske guide med dig), have en samtale med narkoselægen, og din kirurg. Derefter får du lagt drop og bliver gjort klar til operation. Husk venligst, at rækkefølgen er vejledende og kan ændre sig på dagen.

9. Når din operation er veloverstået og du er vågnet fra narkosen, kommer vores danske guide og ser til dig. Du får nu mad og drikke samt smertestillende. Man må ikke regne med, at være 100% smertedækket, det kan selvfølgelig mærkes, at man er nyopereret, men vi gør gør alt vi kan for at gøre det udholdeligt. Har du en ledsager med er vedkommende selvfølgelig velkommen til at besøge dig på klinikken mellem kl. 9-20.00.

10. Efter udskrivelse fra klinikken kører vores chauffør dig til dit hotel, hvor vores danske guide vil forklare dig om det udleverede medicin, forbindinger mv. Det er meget vigtigt, at du kommer op og gå for at modvirke blodpropper, men samtidig skal du huske at hvile dig, så din krop kan restituere.

Ved akutte henvendelser skal du kontakte Michael Dalgaard på det udleverede akutnummer, dette kan du gøre på alle tider af døgnet.
Har du andre spørgsmål, som ikke er akutte, kan du rette henvendelse på akutnummeret mellem kl. 8-18.00.

10. Du skal nu hjem igen og vi sørger for transport til Kaunas lufthavn – mange benytter Falck assistance i Kastrup Lufthavn og dette bestilles hos dit luftfartselskab som f.eks. Ryanair. Med Falck assistance bliver du hentet i en kørestol ved gaten og kørt hen til bagageudleveringen.

11. Skulle der opstå spørgsmål efter hjemkomst til Danmark, så skal du henvende dig til June Busch enten på mail june@luxuskirurgi.eu eller på telefon +45 4230 2002.
Dette værende spørgsmål som f.eks.; Hvor længe går der før jeg må ligge på siden og sove?, Hvornår må jeg løfte armene over hovedet?, Hvor længe skal jeg fortsætte med smertestillende medicin?, osv.

12. Skulle der opstå infektion eller lignende der kræver en akut lægefaglig vurdering, så kontakter du Michael Dalgaard via messenger, gerne med billede af “problemet” med det samme.
Altså, man lægger det ikke ud på Facebook før Michael Dalgaard er informeret herom og der er opstartet en evt. efterbehandling!

 

Du er altid velkommen til at kontakte June Busch med spørgsmål af en hver art. Din henvendelse vil altid blive besvaret inden 24 timer i hverdagene. I weekenden kan du forvente svar på akutte henvendelser.
Du kan også kontakte June Busch pr. telefon +45 4230 2002, telefontiden er mandag-fredag mellem kl. 10-17.

 

Med venlig hilsen

Team LXK

Shopping Cart