Skip to main content

Persondata- og Cookiepolitik

Version 1.0. Gældende fra 20. August 2017.

Indledning

I det følgende redegøres for, hvordan BUSCH IVS, CVR: 38425293, Skovbakkevej 12 8850 Bjerringbro (herefter kaldet ”LXK” eller ”vi”) anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger www.luxuskirurgi.eu (herefter ”Hjemmesiden”) samt anvender de forskellige tjenester på Hjemmesiden. Se nedenfor under pkt. 2 ”behandling af personoplysninger”.

Der redegøres endvidere for de cookies, der anvendes på Hjemmesiden. Hjemmesiden ejes og drives af LXK. Se nedenfor under pkt. 3 ”Cookies”.

Vi beder dig venligst gennemgå politikken grundigt, inden du tager Hjemmesiden i brug. Vi opfordrer dig desuden til at orientere dig om vores brugsbetingelser for Hjemmesiden samt vores privatlivspolitik.

Behandling af persondata

Denne persondatapolitik vedrører udelukkende den behandling af personoplysninger, som LXK foretager om dig i forbindelse med køb af services fra LXK samt administration af kundeinfo.

Denne persondatapolitik vedrører derfor ikke den eventuelle behandling af personoplysninger, som du – eller andre kunder – foretager om andre personer i forbindelse med services købt hos LXK.

LXK har ikke adgang til – eller på anden måde mulighed for – at behandle de personoplysninger, som du – eller andre kunder – behandler i forbindelse med services fra LXK.

Du – eller andre kunder – er derfor selv ansvarlig (dataansvarlig) for behandlingen af personoplysninger om andre personer i forbindelse med services købt hos LXK.

Indsamlingen og anvendelsen af personoplysninger

De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, adresse, e-mailadresse, betalingsoplysninger og telefon/mobilnummer og billeder.

Personoplysninger indsamles og anvendes i forbindelse med:

Konsultation før, under og efter behandlinger:

  • Verificering og gennemførelse af betaling
  • Fremsendelse af ordrebekræftelse,
  • E-mail konsultation
  • Reklamationer
  • Før og efter billeder

Vi gør opmærksom på, at ovennævnte brug kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, eller hvis behandlingen af dine oplysninger er nødvendige for gennemførsel af en aftale mellem dig og LXK.

Grundlaget for vores behandling af de pågældende data findes i EU-persondataforordning (GDPR) 2016/679 art. 6, stk. 1, litra a og b.

Dine oplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af ovennævnte formål. Oplysningerne kan blive behandlet og opbevaret længere i anonymiseret form.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage for de behandlinger af dine personoplysninger, som ikke er nødvendige for gennemførsel af en aftale mellem dig og LXK.

Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine oplysninger til tredjemand.

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Adgang til dine personlige oplysninger mv.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor.

Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede sites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehavernes politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

Ændring af oplysninger eller framelding af tjenester, mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig eller ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på june@luxuskirurgi.eu

Du har herudover også mulighed for at indbringe en evt. klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Cookies

Vi bruger cookies på Hjemmesiden for at kunne levere den bedst mulige service til brugerne af Hjemmesiden

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes i dag i forbindelse med stort set alle hjemmesider og er i mange tilfælde nødvendige for at levere services på en hjemmeside.

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens it-udstyr (pc, tablet, smartphone el. lign.), så it-udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte 3. parter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden.

Nogle cookies gemmes kun på brugerens it-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren genbesøger en hjemmeside, vil sessions-cookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes.

Cookies på Hjemmesiden

På Hjemmesiden bruger vi cookies til at huske dine indstillinger og præferencer, så vi kan forbedre brugeroplevelsen på siden. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du ændre indstillingerne i din webbrowser, så den giver dig besked, når der sendes cookies til din computer. Du kan også vælge helt at nægte at modtage cookies. Hvis du vælger ikke at acceptere cookies, vil der være visse tjenester eller dele af Hjemmesiden, der ikke fungerer optimalt.

Vi bruger følgende typer cookies på Hjemmesiden:

Tracking cookies
Med din tilladelse gemmer vi tracking cookies på din computer.
Vi bruger disse cookies til at huske, hvilke sider du har besøgt for at opbygge en profil af din online-adfærd. Denne profil er ikke knyttet til dit navn, adresse, mailadresse eller lignende.

Funktionelle og ikke-funktionelle cookies
Herudover findes der funktionelle og ikke-funktionelle cookies. Funktionelle cookies er nødvendige for, at Hjemmesiden fungerer korrekt og sørger for, at de ønskede informationer vises hurtigt og præcist, hver gang du besøger vores hjemmeside. For eksempel behøver du ikke at indtaste dine oplysninger, nævne dine præferencer eller ændre dine indstillinger igen ved dit næste besøg. Ikke-funktionelle cookies fortæller os om antallet af besøgende på Hjemmesiden, og hvordan disse besøgende bruger siden. Vi kan bruge disse oplysninger til at forbedre Hjemmesiden.

Funktionelle cookies anvendes eksempelvis til:

  • at sikre ensartetheden af ​​udseendet af Hjemmesiden
  • Ikke-funktionelle (analyse) cookies anvendes eksempelvis til:
  • at tælle antallet af besøgende på Hjemmesiden
  • at huske hvordan besøgende bruger Hjemmesiden
  • at forbedre din brugeroplevelse på Hjemmesiden

Hvordan fjernes/undgås cookies?

Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies på dit IT-udstyr.

Hvis du anvender en PC, kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Hvis det ikke virker, eller hvis du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider er forpligtede til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens IT- udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (i daglig tale cookie-bekendtgørelsen).

Link til bekendtgørelsen: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=139279

Link til vejledning: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=146417

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores brug af cookies, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: june@luxuskirurgi.eu