Skip to main content

Ører

Korrektion af strit-/flyveører

Pris: 15.500,-

Fremstående ører skyldes manglende krumning af brusken i det ydre øre og/eller at bruskskålen i det ydre øre er for stor. Formålet med operationen er at forme brusken, således at øret lægges længere ind mod hovedet.

Procedure
Foregår i lokal bedøvelse og tager omkring 3 timer. Der lægges et snit bag øret. Herefter formes brusken enten under slibning eller ved at ridse i ørebruskens overflade. I enkelte tilfælde fjernes lidt brusk. Der syes med en tråd bag øret. Der lægges en hovedforbinding, som skal sidde i 7 dage.
Man tilstræber ikke, at øret skal lægges for tæt ind til hovedet, da dette ser unaturligt ud.

Forløb
I de første 2 døgn efter operationen skal man undgå at få hovedet nedad, endvidere skal man sove med hævet hovedgærde.
Hovedforbindingen og trådene fjernes ca. 7 dage efter operationen. Efter fjernelse af hovedforbindingen kan ørerne stadig være lidt misfarvede, men dette fortager sig normalt efter 10-14 dage. I 2-3 uger efter at bandagen er fjernet, skal man anvende et pandebånd om natten. Det tilrådes at dette pandebånd også anvendes under sportsudøvelse. Man bør vente med sport, hvor man risikerer slag på ørerne, til 6-8 uger efter operation.
Arret ligger bag øret og kan stort set ikke ses.

Bivirkninger/komplikationer
I sjældne tilfælde kan patienten udvikle en blodprop i deres øre. Dette løses ved hjælp af dræning med en kanyle. Derudover kan der tilkomme infektion i brusken i øret.

Alle priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer efter konsultation hos kirurgen.

Shopping Cart