Skip to main content

Om Klinikken

Luxuskirurgi i Litauen

Vi tilbyder Plastisk kirurgi, samt andre former for operationer på vores topmoderne privatklinik i Kaunas, Litauen.

Kaunas ligger 96 km fra hovedstaden Vilnius og ca. 1 time og 10 minutters flyvetid fra København. Du bliver afhentet af en privatchauffør i lufthavnen som vil stå klar ved ankomst.

Under punktet “Rejsen til Litauen” finder du vejledning for rejsemuligheder.

På hotellet, Bed & Breakfast samt på klinikken er der WIFI til fri afbenyttelse, så du er velkommen til at tage din computer eller tablet med.

Luxuskirurgi.eu har de bedste internationalt anderkendte fagfolk og med 17 læger og kirurger, heriblandt flere professorer og ass. professorer. Vi tilbyder alt indenfor plastikkirurgi, fedmeoperationer, knæ- og hofteoperationer, gynækologiske operationer, hudlæge mv. Derudover har vi udvidet vores klinik med bl.a. 700 m2 topmoderne tandlægeklinik.

Klinikken er topmoderne, og personalet har mange års erfaring, flere af vores medarbejdere er godkendt af sundheds myndighederne til at udføre operationer i Danmark, Sverige samt England og flere af vores kirurger har arbejdet på svenske og danske hospitaler.

Flere af vores kirurger skriver artikler til internationale fagtidskrifter.

Vi bruger kun de bedste FDA godkendte materialer og vores teknologi og operationsteknik er hovedsageligt baseret på amerikanske metoder og erfaring.

Som en af de eneste klinikker I Europa har vi altid 2 kirurger på operationerne, dette er din ekstra sikkerhed for at opnå et optimalt resultat.

Personalet taler engelsk, og du har altid en dansk talende guide til din rådighed under opholdet.

Vi tilbyder forundersøgelser samt kontroller 1 gang månedligt på vores klinik i Bjerringbro og Ballerup, hvor du vil møde danske plastikkirurger og sygeplejersker.

Udover vores høje faglige niveau er vi kendt for vores høje serviceniveau, både før, under og efter.

 

Luxuskirurgi.eu

Kvalitet, sikkerhed, tryghed og service I top.

Shopping Cart