Skip to main content

Hals

Halsløft

Pris: Fra 23.800,-

Et hals løft er en kirurgisk procedure, som reducerer overskydende hud og fedtvæv og løfter slap hud på halsen. Med et halsløft får man en mere defineret kæbelinje. Egnede kandidater til denne procedure er både mænd og kvinder i alderen 40-70 år. Med tiden mister vores hud sin elasticitet, og begynder at synke. Derudover er solen også en væsentlig faktor for hudens ældning og især områder som halsen er mere udsat end andre steder på kroppen. Overskydende hud under hagen ligger under kæbelinjen og er populært kaldet “kalkunhals”.  Sommetider kan man få foretaget et halsløft i forbindelse med fuldt ansigtsløft og-/eller øjenlågskirurgi. Disse muligheder kan du drøfte med kirurgen. Et halsløft vil ikke stoppe den naturlige aldringsproces, og det kan være nødvendigt at gentage proceduren efter nogle år, for at bevare et pænt resultat.

Procedure
Et halsløft tager mellem 1-2 timer og udføres under fuld bedøvelse. To indsnit foretages under eller bag øret, og huden strammes og trimmes for at fjerne overskydende hud. Oftefjernes en lille mængde af musklen, og den resterende muskel strammes.

Forløb
Du skal holde din hals stille i mindst én uge efter operationen, selvom du også skal stå op og gå rundt for at øge din blodgennemstrømning. Efter den første uge kan du gradvist og forsigtigt begynde at bevæge din nakke.
Hævelse og blå mærker er almindeligt efter operationen, men de bør begynde at forsvinde efter et par dage. Kløe er normalt og vil aftage over tid. Dine ar kan være op til ét år om at hele, og det er vigtigt, at du følger kirurgens anvisninger herom. For det meste vil arrene fra et halsløft være skjult under kæbelinjen. Du vil bemærke en vis stivhed i nakken, når du bevæger dit ansigt. Denne stivhed vil svinde efter ca. én uge og normaliseres i løbet af de næste par måneder.
Ca. 1-2 uger efter operationen kan du forvente at genoptage dit arbejde samt dine normale daglige aktiviteter. Motion kan genoptages efter 4-6 uger.

Bivirkninger og komplikationer
Det første døgn efter operationen kan man forvente smerter, herefter vil der være en strammende følelse af de opererede områder. Man kan opleve, at hals og kinder er hævet og misfarvet, og det forsvinder i løbet af ca. 2-3 uger. Endvidere kan der være føleforstyrrelser i form af nedsat følesans på det opererede område, dette kan være flere måneder om at normalisere.
Den hyppigst forekommende komplikation er blodansamlinger og man kan risikere at skulle opereres igen for at fjerne det. Der ses sjældent infektion, dog kan mindre infektioner bag ørerne forekomme. I meget sjældne tilfælde er set nerveskade med lammelse af ansigtsmuskulaturen, men dette ses praktisk taget ikke hos erfarne kirurger. Vævsdød (nekrose) med efterfølgende ar, pigmenteringsforandringer samt hårtab, hører til sjældne komplikationer. Af og til ses brede ar.

Alle priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer efter konsultation hos kirurgen.

Shopping Cart