Skip to main content

Gastric sleeve / Gastric bypass

Generelt

Du er formentlig landet på denne side fordi du gerne vil tabe dig, og fordi du er ved at undersøge mulighederne for at få hjælp hertil. I det følgende vil vi prøve at beskrive hvad vi tilbyder i forholde til dette og hvad du skal gøre herfra.

Først og fremmest er det vigtigt at vide, om du overhovedet er kandidat til en gastric operation. På vores samarbejdsklinik skal du have en BMI over 31, for at komme i betragtning til selve operationen.

Operationen er ikke for alle, og derfor er det vigtigt, at du gør dig tanker om, hvad sådan en operation skal hjælpe dig med – er du indstillet på en varig livsstilsændring? Efter disse operationer er det ikke unormalt at du skal i livslang behandling med vitaminer og mineraler og årlige kontroller hos din læge.

Gastric sleeve

Pris:  43.300.-

Ved en GS operation reduceres mavesækken fra en sæk til et ”rør” som kun kan indeholde 100-150 ml, og derved sænkes fødeindtaget automatisk da mavesækkens vægge strækkes hurtigere, hvilket fremskynder mæthedsfornemmelsen. Desuden påvirkes sulten direkte, da man reducerer det område i maven, der producerer „sulthormonet“, et stof, der aktiverer appetitcentret i hjernen og spiller en rolle i, hvordan man føler og lindrer sult. Disse to mekanismer bidrager tilsammen til et vægttab.

Gastric bypass

Pris:  43.300.-

En gastric bypass er en maveoperation, hvor størstedelen af mavesækken bliver afkoblet og en del af tyndtarmen kobles af fra næringsoptagelse. Det betyder, at man som udgangspunkt ikke kan spise ret meget og at det, man spiser, ikke så nemt bliver optager i tyndtarmen. Normalt passerer føden fra mavesækken ind i tyndtarmen, som absorberer større andel af næringsstoffer såvel som kalorier. Den resterende fødevarer passerer yderligere ind i tyktarmen. Under operationen, forbindes der den reducerede mavesæk direkte til den midterste del af tyndtarmen, således at omgå resterende gastriske legeme og den øvre del af tyndtarmen (duodenum). Fremgangsmåden forkorter madens vej gennem mavetarmkanalen, og derfor optages der en mindre mængde.

Det handler om samarbejde

Det er en livsstilsændring – uanset hvor kliche denne sætning lyder, så er det ikke desto mindre sandt. Når operationen er overstået, er det din tur til at færdiggøre arbejdet. Resultatet afhænger i høj grad af din egen indsats efter operationen. I ugerne efter lever man efter en meget striks diæt, hvor man meget langsom introducerer almindelig mad og stille og roligt lærer sine nye vaner at kende.

Vi tilbyder

Når du booker din operation igennem os, tilbyder vi råd og vejledning både før og efter operationen. Vi tilbyder vores service under dit ophold i Litauen og sørger for guider, transport, tolk og hjælp hele vejen igennem turen.

Alle priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer efter konsultation hos kirurgen.

Shopping Cart