Skip to main content

Praktiske oplysninger før din operation

Rygning er den største årsag til dårlig sårheling og grimme ar. Derfor er det vigtigt ikke at ryge 14 dage inden og efter en operation. Ved bryst reduktion og bryst løft, anbefales det at man ikke ryger op til 6 uger før og efter operationen.

Det er vigtigt at du ikke har din menstruation når du skal opereres. Så sørg for at have det i tankerne når du booker din operation. Sker det alligevel skal vi nok klare det også.

 

Drik masser af vand og spis sundt 14 dage inden en operation.

Du må ikke indtage lægemidler, der indeholder acetylsalicylsyre (Magnyl, Aspirin, Ibuprofen og lignende) samt andre lægemidler og naturlægemidler, som kan påvirke blodets evne til at størkne, (fx Q10, fiskeolier og E-vitaminer). Dette bør du ophøre med ca. 3 uger før operationen. du må ikke spise hvidløg og ingefær.

På operations dagen skal du tage et brusebad med grundig sæbevask af krop og hår. Mød op på klinikken uden makeup.

Klæd dig i løst, behageligt tøj, gerne bluse med lynlås og flade sko uden snørebånd.

Smykker og piercinger fjernes inden du møder op.

Ved større operationer skal du sørge for:

– Aftale med en pårørende, at du skal afhentes i lufthavnen, da du ikke selv må køre bil efter en bryst operation.

– Ved en brystforstørrende operation skal du sørge for at have glas, håndklæder osv i en højde hvor du ikke skal løfte armene.

Vi tager ikke ansvar for flybilletter, ophold eller andre udgifter der måtte være i forbindelse med rejsen til Litauen. Udsættes, eller afvises en operation pga. lægefaglige begrundelser tager vi ligeledes ikke ansvaret. Vi tager INGEN risiko mht. vore patienters helbred.

Shopping Cart