Skip to main content

Fedtsugning

Fedtsugning

Pris: Fra 16.500,- pr. område

Fedtsugning er en operation, der har til formål at reducere mindre uønskede fedtansamlinger på den normalvægtige krop. Det er vigtigt at man er indforstået med at det ikke en en “slankekur” eller en behandling med henblik på vægttab. Formålet er at forbedre kropsfaconen, ikke at fjerne en bestemt mængde fedtvæv.

De bedste resultater opnås hos yngre patienter med god elasticitet i huden. Tilstedeværelsen af ujævnheder som “appelsinhud” og lignende kan ikke med sikkerhed forventes bedret efter operationen.

Procedure
Operationen udføres i fuld narkose. Der injiceres lokalbedøvende væske i fedtvævet for at mindske smerter og blødning. Specielle sugekanyler føres gennem små indstikssteder ind i fedtvævet under huden og der suges på kryds og tværs indtil der er fjernet en passende mængde fedt. Metoden der anvendes af vores kirurger er “power-assisted liposuction”. Fordelen ved denne metode er, at kirurgen har nemmere ved at manøvrere rundt i de pågældende områder, hvilket giver et bedre og mere jævnt resultat. Det betyder også at behandlingstiden er lidt kortere. Metoden er mindre skadelig for vævet og efterlader færre blødninger i huden og vævet.

Forløb
Efter operationen iføres man en kompressionsdragt eller kompressionsbukser, som skal bæres dag og nat i 6-8 uger. Indstiksstederne lukkes med en hvid selvopløselig tråd, og får et lille plaster på. Man bør hurtigt kunne være oppegående, og hvis man kun er blevet fedtsuget, kan arbejdet ofte genoptages efter ca. 1 uge. Sport kan påbegyndes efter 3-4 uger, når ømheden har fortaget sig.

Lymfedrænage massage af de behandlede områder kan være en fordel i den postoperative fase. Smerter behandles med mild smertestillende medicin (håndkøbsmedicin).
I de første 1-2 måneder efter operationen kan du have kraftige hævelser og blødninger i huden (blå mærker). Der kan gå helt op til 12-18 måneder før hævelserne har lagt sig helt. Man kan derfor ikke forvente at bedømme det endelige resultat før tidligst et år efter indgrebet.

Bivirkninger
Ømhed, hævelse, misfarvning, asymmetri og føleforstyrrelser af de behandlede områder samt ujævnheder under huden hører med til et normalt forløb. Det er meget normalt at hævelser og føleforstyrrelser først helt forsvinder efter op til 12-18 måneder.

Komplikationer/korrektioner
Egentlige komplikationer er sjældne og kan bestå i blodansamlinger, infektioner og nekrose (vævsdød) af huden, samt permanente føleforstyrrelser i huden.

Forventningsafstemning: Den største risiko er, at patienten måske forventer et bedre resultat, end det der kan opnås ved den anvendte teknik. Det er vigtigt at lytte til kirurgen og hans anbefalinger i forhold til dine ønsker og dit udgangspunkt.

En fedtsugning er en “blind” operation og vores kirurger vil, i alle tilfælde, gøre deres ypperste for at opnå de bedste resultater. Man skal dog være indforstået med at der i visse tilfælde, skal to indgreb til for at opnå et tilfredsstillende resultat. Hvilket også betyder at fedtsugninger er en af de få operationer er er udelukket fra korrektionsgaranti. Hverken som enkeltstående operation, eller ved tilkøb af fedtsugninger i forbindelse med andre operationer.

Se vejledende priser HER

 

Alle priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer efter konsultation hos kirurgen.

Shopping Cart