Skip to main content

Dermatologiske behandlinger

Fillers

Pris: Indhent tilbud på klinikken

Filler er en krystalklar gelé, der er fremstillet af hyaluronsyre. Hyaluronsyre eksisterer naturligt i alle levende organismer. Filleren holder kortere tid i læberne end i fuger og rynker. Filler er dog en god løsning, hvis man er en anelse i tvivl og gerne vil prøve at have fyldige læber for en tid. Ved behandling kan der forventes udjævning af rynker og folder i nogen grad, men stadig synlig ændring af hudens overflade. Ved behandling af læber bliver disse mere fyldige og fremstående.

Procedure
Inden indsprøjtning af fillers kan der lægges lokalbedøvende creme for at mindske ubehaget. Herefter indsprøjtes stoffet i små mængder med en tynd kanyle

Forløb
Effekten kan ses umiddelbart efter at filleren er sprøjtet ind. Varigheden af den enkelte behandling er meget individuel, men som regel holder det 3-6 måneder. Efter første behandling skal man påregne, at virkningen aftager hurtigere. Behandlingen kan gentages lige så ofte man ønsker. Det behandlede område bør ikke udsættes for kraftig varme (sol eller solarium) eller kraftig kulde i op til 3 uger efter behandling.

Bivirkninger/komplikationer
Umiddelbart efter behandlingen kan det behandlede område være lidt rødt, ømt og hævet, hvilket fortager sig i løbet af et par dage. I sjældne tilfælde kan ses blålig misfarvning, som svinder efter et par dage. Huden og læbernes slimhinde kan fremtræde uregelmæssig, hvis det indsprøjtede stof ikke er fordelt helt jævnt. Yderst sjældent kan det behandlede område blive inficeret. Ved gentagen brug kan man se fortykkelse af det behandlede område. Allergiske reaktioner, opblussen af akne og misfarvninger af huden er sjældne risici.

Alle dermatologiske behandlinger bestilles via derma@luxuskirurgi.eu eller direkte på klinikken ved ankomst til Kaunas. 

Obs. Der ydes ingen garanti på dermatologiske behandlinger foretaget og betalt på klinikken i Kaunas. Ligeledes står LXK Beauty eller Luxuxkirurgi heller ikke inde for resultatet heraf eller yder gratis korrigeringer.

Shopping Cart