Skip to main content

Brystvorte korrektion

Brystvorte korrektion

Pris: Fra 13.500,-

Der kan være forskellige årsager til, at man ønsker en korrektion af brystvorterne, som f.eks. udad-/ eller indadvendt brystvorte, asymmetri, eller korrektion af størrelsen på brystvorten (kanten udenom). En reduktion af brystvorten er et forholdsvis simpelt og ukompliceret indgreb, som kan hjælpe, hvis man ikke er tilfreds med brystvorternes udseende. Selv om operationen er forholdsvis risikofri, må man være opmærksom på, at når først man har reduceret brystvorten, så er der ingen vej tilbage. Derfor er det meget vigtigt, at man gør sin kirurg opmærksom på, hvilken størrelse man ønsker, at brystvorten skal være. Brystvortekirurgi er ofte kombineret med et brystløft, en brystforstørrelse eller en brystreduktion.

Procedure
Proceduren for en brystvortereduktion afhænger af patientens individuelle situation, og der er derfor flere forskellige variationer af denne type indgreb. Som oftest vil kirurgen fjerne et stykke af brystvorten og derefter sy sammen med selvopløselige tråde. Ved en formindskning vil kirurgen typisk fjerne den yderste eller inderste del af brystvorten, og derefter sy sammen. Hvis brystvorten er meget stor, vil den såkaldte slikkepinds-metode blive benyttet. Her vil lægen lave et snit rundt om brystvorten og et vertikalt snit fra brystvorten og ned til nedre del af brystet, hvorefter snittet lukkes med selvopløselige tråde. Snittet har form som en slikkepind, deraf navnet. For nogle vil en formindskelse af brystvorten medføre et mindre løft af brystet. Dette afhænger dog af mængden, der bliver fjernet. Operationen foregår i fuld bedøvelse og varer ca. 1-2 timer og er stort set smertefri. Patienten bliver udskrevet umiddelbart efter. Dagen efter operationen må man tage brusebad. Arbejde kan genoptages efter et par dage, og aktiviteter inden for en uges tid. Sårene heler hurtigt, og der er oftest ingen synlige ar. Stingene er selveopløselige og vil komme ud efter én uges tid.

Bivirkninger/komplikationer
Der er en risiko for infektion eller tab af følelsen i brystvorterne. Dette er dog meget sjældent. Evnen til at amme er som oftest bevaret. I nogle tilfælde vil huden omkring brystvorten miste noget af sit pigment. Dette kan der dog rettes på via mikropigmentering af brystvorten for at genskabe den tabte farve. Der er risiko for følgevirkninger af bedøvelsen, infektion, blødninger, dårlig sårheling, dårligt kosmetisk resultat samt blodansamlinger. Ingen form for kirurgi er risikofri, men meget alvorlige komplikationer indtræffer dog meget sjældent.

Resultatet er som udgangspunkt permanent, men kroppen vil naturligvis fortsat ældes, med de naturlige forandringer af brysterne, som det vil medføre.

 

Alle priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer efter konsultation hos kirurgen.

Shopping Cart