Skip to main content

Brystløft/-reduktion

Brystløft/-reduktion

Pris: Fra 28.800,-

Med tiden vil brysterne begynde at hænge. Dette kan skyldes graviditet, amning, vægttab og at huden med alderen mister sin elasticitet. Her kan et brystløft være muligheden for at få bryster tilbage til et mere ungdommeligt udseende. Ved operationen omplaceres brystvorten og brysterne løftes. I nogle tilfælde vil indsættelse af brystimplantater i forbindelse med brystløftet give et bedre kosmetisk resultat. For mange kvinder er det at have store bryster et tegn på kvindelighed, så problemet er ikke nødvendigvis volumen, men mere, at de hænger. Derfor vælger mange at supplere deres brystløft med brystimplantater.  Dette aftales mellem patient og kirurg til en forundersøgelse. Det er vigtigt at slå fast, at ingen form for kirurgi kan sætte en stopper for tyngdekraften. Operationen er ikke permanent, men vil i mange år ud i fremtiden give et mere ungdommeligt og forbedret udseende.

Procedure
Alt efter hvilken metode der anvendes, frigøres brystvorten og hele brystet løftes. Ved reduktion, fjerner kirurgen ligeledes brystvæv, i forhold til hvad ham og dig har aftalt. En reduktion måles ikke på et bestemt antal ml/gr der er fjernet, da dette er individuelt. Ønskes samtidig indsættelse af et implantat, er dette på forhånd aftalt med kirurgen. Det er ikke alle der er egnet til begge indgreb på samme tid. Mange vil få det bedste resultat af at vente 6 måneder imellem indgrebene. Ved et brystløft, kan der max. isættes et implantat på 400-450 ml. Obs. Størrelsen er også individuel og bestemmes udfra den enkelte patients anatomi. Så fordi man kan få et implantat i op til 450 ml – er det ikke sikkert at denne størrelse er tilrådelig for dig. Dette vil kirurgen vejlede dig i.

Forløb
Efter operationen bliver man iført en speciel BH, denne skal anvendes dag og nat i 8 uger efter operationen. Der kan være smerte forbundet med denne operation. Arbejde kan genoptages efter 1-2 uger (hvis du samtidig har fået implantater 3-4 uger). Som hovedregel kan man sige, at patienten bør afholde sig fra tunge løft, anstrengende motion, sport samt samleje i op til 4 uger (Implantater: 8 uger). Det endelige resultat kan først bedømmes efter 6-8 måneder. Arrene bliver med tiden mindre synlige, dette kan tage flere år

Bivirkninger/komplikationer
Reaktioner på bedøvelsen. Infektion (under 2,5%). Arrene kan blive tydelige og ømme. Dårlig sårheling rammer ofte rygere. Dette kan mindskes ved fuldt rygestop 8 uger før operationen.
Følelsesløshed i områder af brystet eller brystvorten, dette ses hos ca. 3-4%. Sædvanligvis er det midlertidig, men det kan tage måneder før følelsen vender tilbage. Enkelte patienter får dog permanente følelsesløshed. Blodansamling under huden, hyppighed 3-4%. Får man en blodansamling, skal denne fjernes kirurgisk. Asymmetri, farveændring af brystvorten, blødninger, nervebeskadigelser og smerter.

 

Alle priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer efter konsultation hos kirurgen.

Shopping Cart