Skip to main content

Bryst asymmetri

Bryst asymmetri

Pris: Indhent  tilbud

Der findes mange varianter af et brysts udseende, men der findes også nogle deciderede fejl udviklinger, som normalt sammenfattes under begrebet “det tuberøse brystsyndrom”. Et tuberøst bryst har igen mange varianter, men karakteristisk er et meget smalt “tubeformet” bryst med underudviklet nedre del af brystet og en overdrevent stor, frembulende brystvorte. I værste fald kan brystet være “pølseformet”.
Er dit problem blot asymmetri, hvor det ene bryst er mindre end det andet, kan løsningen være at forstørre den mindste bryst eller reducere størrelsen på det største bryst. Dertil kommer dog oftest et behov for en korrigerende operation på det andet bryst, typisk et brystløft eller en brystvortereduktion. Ønskes det mindre bryst gjort større, har den hidtidigt eneste mulige behandling været indlæggelse af et brystimplantat. Kirurger har tidligere været tilbageholdende med at lave en korrektion ved mindre størrelses forskelle, men med Macrolane, er der nu åbnet op for at korrigere på små størrelses forskelle helt ned til 100 ml.

Har du en eller anden grad af det tuberøse brystsyndrom, er behandlingen deraf absolut en specialistopgave. Dit behov er i så fald typisk en form for brystrekonstruktion, som inkluderer proteser, og af og til er det også nødvendigt at indoperere en forstærkning af brystvorternes underlag. Principielt skulle operationerne ikke nedsætte din evne til at amme, men der er naturligvis en risiko for tab af følesansen i brystvorterne ligesom ved almindelige brystforstørrende eller reducerende operationer.
Har du en brystdeformitet eller betydende asymmetri, kan du naturligvis altid blive henvist til behandling på et offentligt sygehus. Men ventetiderne er ofte lange, og i så fald kan man anmode om at blive viderehenvist iht. Frit Sygehusvalgsordningen.

Hvis du er berettiget til offentligt tilskud har du ret til at få dit tilskud med til klinikken i Litauen.

 

Alle priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer efter konsultation hos kirurgen.

Shopping Cart