Skip to main content

Nyt hos LXK Tandafdeling!

Da LXK-Tandafdeling har erfaret, at patienternes forventninger til tandbehandlingernes tidshorisont, antal besøg og muligheden for at kombinere tandbehandlingen med deres plastik-operation er meget langt fra det virkelige og derfor ikke kan efterkommes, kan vi med glæde meddele, at vi er nu ved at etablere samarbejde med danske tandlæger rundt omkring i Danmark, hvor de kan tilbyde kvalitets tandbehandlinger med fordelagtige priser kun til patienter, der henvises via LXK.

Indtil videre kan vi tilbyde behandlinger i København og omegn og Nordsjælland. Men forhandlinger med tandlæger i København og omegn, Nordsjælland, Sydsjælland og Nord(Midt)jylland. Men forhandlinger med tandlæger i Midtjylland, Sønderjylland og Bornholm er i gang og vi regner med  de snart er på plads.

Uforpligtende forundersøgelse og efterfølgende behandlings- og prisoverslag koster 500kr. Skulle der være behov for røntgenbilleder, kommer prisen på de antal optaget røntgenbilleder oveni dog max til 1200 kr. (De evt. nødvendige 3D-scanninger af tænder og kæber ifm større behandlinger/Implantater er ikke med i prisen).

Læg venligst mærke til, at priserne i prislisten indikerer ”pakkepriser”.

Dvs, at f.eks. prisen på en krone er inkl. et røntgenbillede, en lokalbedøvelse og en midlertidig løsning på tandstuben mens der ventes på den endelige krone. Prisen er dog eksklusiv evt. rodbehandling og/eller opbygning. Det samme gælder priserne for de store behandlinger, som er eksklusiv korrektion af bid- og kæbefunktionen ifm de store restaureringer samt løft af bi-hullerne og knogleopbygninger ifm implantatbehandlinger.

 

Vi gør opmærksom på, at der ydes tilskud til tandbehandlinger fra ”danmark”-sygeforsikring og den, i modsætning til for andre behandlinger og operationer, træder i kræft fra det øjeblik man er godkendt og har fået policen. Er der tale om større behandlinger end en enkelt tandkrone, anbefaler vi at man bliver medlem af gruppe 1. Husk medlemskabet i hver gruppe er bindende i et år.

 

LXK-Tandafdeling kan kontaktes på tandklinik@luxuskirurgi.eu , hvor der lægges navn og nummer og tandlægen vil kontakte dig, eller  på 27156112 (Man.-Tor. mellem 18-20, Lørdag 11-15).

De faglige og praktiske overvejelser

  • Ingen behandlings-/prisoverslag gives uden fysisk forundersøgelse. Idet tænderne, udover deres kosmetiske rolle, indgår i tyggeapparatets funktion og derfor kan ikke blot vurderes ud fra et eller flere billeder. Forundersøgelsen er uforpligtende.
  • Fuld og optimal garanti på tandbehandlinger udført i Tandlægecenteret LXK i Litauen opnås ved, at efterkontrol samt regelmæssige eftersyn og vedligeholdelse af tandsættet og mundhulen kan dokumenteres. Regelmæssige eftersyn er 2-4 gange om året, afhængige af patientens mundhygiejne og sværhedsgraden af den udførte behandling. Antallet af årlige eftersyn og kontrol fastlægges efter indbyrdes aftale mellem tandlægen i Litauen og Virum.
  • Patienter, der kun vælger at få lavet facader på sine fortænder i overkæbe, må/skal overveje at få bleget resten af tænder både i overkæbe og underkæben for at opnå en ensfarvet og pæn resultat i tandsæt.
  • Patienter med aktiv parodontose SKAL undersøges og behandles for parodontose i en periode på ca 5-6 mdr. i DK hos tandlægen i Tandklinikken i Virum inden de kan godkendes til den store behandling i Litauen.
  • Der kan, som behandlinger af alle andre steder i kroppen, opstå komplikationer i.fm tandbehandlinger. Komplikationer kan være f.eks. smerter, infektioner, hævelser osv. Stort set alle komplikationerne kan afhjælpes hos tandlægen.

For mere info og tidsbestilling til forundersøgelse kontakt tandklinik@luxuskirurgi.eu eller telefon  45857740. Ved telefonisk tidsbestilling husk at oplyse, at du er tilknyttet LUXUSKIRURGI.

Vores partner klinik i DK er www.mirakeltand.dk  

Shopping Cart