Skip to main content

Vidste du at hvis du er medlem af sygesikringen Danmark har du ret til tilskud også hvis du laver tandarbejde i andre EU lande f.eks. hos luxuskirurgi.eu

Vores topmoderne tandklinik i Litauen tilbyder Tandeftersyn, Tandrensning, Tandblegning, Tandudtrækning, Implantater , Porcelænskroner  , Tandproteser, Panorama  3D  Røntgen, Tandregulering, Paradentose, Visdomstænder, Rodbehandling, Plastfyldninger, Knogleopbygning, Oral og kæbe kirurgi og meget mere. 7 forskellige afdelinger hver især eksperter til netop dit problem. Vi er specialister i at håndterer tandlægeskræk og da vi er en del af et privat hospital kan en stor del af dine behandlinger om nødvendigt foregår under delvis eller fuld narkose.

De praktiske overvejelser

 • Beskeder på mail/Facebook besvares inden for 24 timer og der sørges for tid til forundersøgelse inden for en uge.
 • Kontaktoplysninger: Facebook, e-mail: tandklinik@luxsuskirurgi.eu, tel. 45 85 77 40
 • Ingen behandlings-/prisoverslag gives uden fysisk forundersøgelse. Idet tænderne, udover deres kosmetiske rolle, indgår i tyggeapparatets funktion og derfor kan ikke blot vurderes ud fra et eller flere billeder. Forundersøgelsen er uforpligtende og koster mellem 350-950 kr afhængig af om røntgenbilleder er nødvendige samt antallet af samme. Gebyret for forundersøgelsen betales kontant.
 • Fuld og optimal garanti på tandbehandlinger udført i Tandlægecenteret LXK i Litauen opnås ved, at efterkontrol samt regelmæssige eftersyn og vedligeholdelse af tandsættet og mundhulen kan dokumenteres. Regelmæssige eftersyn er 2-4 gange om året, afhængige af patientens mundhygiejne og sværhedsgraden af den udførte behandling. Antallet af årlige eftersyn og kontrol fastlægges efter indbyrdes aftale mellem tandlægen i Litauen og Virum.
 • Patienter tilknyttet/henvist fra LXK, som vil behandles i DK eller ikke godkendes til behandling i Tandlægecenteret i Litauen, får mellem 5-20% rabat på deres tandbehandlinger hos Tandklinikken i Virum. Der gøres opmærksom på, at rabat kun kan gives til de frie ydelser, da overenskomstydelser/priser er fastsat efter forhandlinger mellem tandlægeforeningen og regionerne og ikke må røres ved. (Honorartabellen for overenskomst ydelser kan hentes under tandlægeforeningens hjemmeside)
 • Tandlæge Neda Sardari fra Tandklinikken i Virum prøver at besvare de faglige spørgsmål pr. mail eller på Facebook hurtigst muligt og i det omfang der er muligt.
 • Der kan, som behandlinger af alle andre steder i kroppen, opstå komplikationer i.fm tandbehandlinger. Komplikationer kan være f.eks. smerter, infektioner, hævelser osv. Stort set alle komplikationerne kan afhjælpes hos tandlægen i DK/ Tandklinikken i Virum uden ekstra omkostning.

De faglige overvejelser

 • Tandlægecenteret i Litauen-LXK laver hverken hel- eller delproteser/gebis som permanente løsninger.
 • Tandlægecenteret i Litauen-LXK laver ikke guldkroner.
 • Tandlægecenteret i Litauen-LXK laver kun porcelæn facader. Der laves ikke plastik facader mere.
 • Patienter, der kun vælger at få lavet facader på sine fortænder i overkæbe, må/skal overveje at få bleget resten af tænder både i overkæbe og underkæben for at opnå en ensfarvet og pæn resultat i tandsæt.
 • Patienter med aktiv parodontose, der ønsker en fuldkæbe behandling med implantater og broer i Litauen, SKAL undersøges og behandles for parodontose i en periode på ca 5-6 mdr. i DK hos tandlægen i Tandklinikken i Virum inden de kan godkendes til den store behandling i Litauen.
 • Små korrektioner på fyldninger, kroner, osv udført i Litauen udføres af tandlægen i Virum uden ekstra omkostning.

For mere info og tidsbestilling til forundersøgelse kontakt tandklinik@luxuskirurgi.eu eller telefon  45857740. Ved telefonisk tidsbestilling husk at oplyse, at du er tilknyttet LUXUSKIRURGI.

Vores partner klinik i DK er www.mirakeltand.dk   

Shopping Cart