Skip to main content

Ansigtsimplantater

Pris: Indhent tilbud

Er man født med f.eks. en vigende hage, kan man rette dette med indsættelse af implantmateriale. Man gør dette for at fremhæve ansigtets former. En operation med anvendelse af et implantat kan ændre profil og fylde i ansigtet og kan laves som isoleret indgreb eller f.eks. sammen med fedtsugning af ” dobbelthager”. Tændernes funktion og tyggemuskler ændres ikke ved indsættelse af ansigtsimplantater.
Den vigende hage kan være et udtryk for en ”for lille” underkæbe og kræver nogle gange et større indgreb for at løse problemet.
Ansigtet får mere fylde på de steder hvor implantater er placeret. Hyppigt bedres profilen væsentlig, ligesom uensartetheder mellem højre og venstre side kan udbedres ved anvendelse af denne operationstype.

Procedure
Indsættelse af ansigtsimplantater kan laves i både lokal bedøvelse og fuld bedøvelse. Der skelnes imellem om det er implantat i overkæben eller underkæben, og der laves altid en individuel vurdering af, hvordan det er mest hensigstmæssigt at udføre indgrebet.
Ved implantatoperationer lægges et operationssnit på indersiden af læben. Når snittet er lagt, løsnes mundslimhinde og muskler fra kæberne og implantatet kan herved indsættes og tilpasses individuelt. Herefter syes såret sammen.

Forløb
Du får en elastisk forbinding monteret over implantatet. Denne kan fjernes efter ca. 3 dage. Operationen er ikke forbundet med stærke smerter. Ved udskrivelsen fra klinikken udleveres der medicin til hjemmebrug.  Det endelige resultat kan først vurderes efter ca. 6 måneder. Hvis man synes, at implantatet ikke er som forventet, kan det korrigeres i størrelsen ved et senere indgreb.  Lettere motion, der ikke belaster, kan påbegyndes forsigtigt efter 1 uge.

Bivirkninger/komplikationer
De første 3 måneder efter operationen vil der være mindre gener fra underlæben og hagen eller fra kinder og siden af kæben hvis implantaterne er placeret i overkæben. Desuden er der en lille risiko for at du kan få en nedsat følesans i din underlæbe og hage. En sådan ændret følesans vil hyppigt være til stede umiddelbart efter operationen, men vil kun sjældent blive permanent. Øvelser med sugerør for at styrke musklerne omkring munden anbefales ligeledes, idet man kan opleve en stram fornemmelse svarende til det opererede område. Sådanne øvelser blødgør vævet og mindsker ubehag.

 

Alle priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer efter konsultation hos kirurgen.

Shopping Cart