Skip to main content

Ansigtsforyngelse med fedttransplantation

Ansigtsforyngelse med fedttransplantation

Pris: Fra 16.800,-

Med alderen bliver rynker og folder mere fremtrædende og ansigtet mister sin fylde. Dette skyldes, at fedtlaget i ansigtet mindskes jo ældre vi bliver og medfører, at man kommer til at se træt og “slidt” ud.  Men en fedttransplantation til ansigtet, kan man forbedre ansigtets tekstur og udseende og dermed kommet til at se yngre og sundere ud.
Voksne, der gerne vil have en yngre udseende ved at reducere eller eliminere forekomsten af ​​folder, rynker, furer, smil linjer eller rynker eller fordybninger i ansigtet er ideelle kandidater til fedttransplantation. Fedttransplantation kan også anvendes til læbeforstørrelse.
Patienter med lipoatrofi, en tilstand karakteriseret ved tabet af laget af fedt i ansigtet, der udgør konturerne af kinderne og kæbelinjen kan drage fordel af fedttransplantation. Fedttransplantation kaldes også microlipo injektion. Denne kosmetiske procedure forbedrer patientens ansigtstræk med deres egne fedtceller og er et populært alternativ til rynkebehandling.
Det kan bruges til at korrigere deformiteter såsom dybe furer og rynker, og kan give definition til dine kinder og hage.  Da denne behandling bruger dine egne fedtceller, vil allergisk eller afvisningsreaktion ikke forekomme.
Du kan efter en fedttransplantation forvente en forbedring af hudens struktur og fylde i de behandlede områder.

Procedure
Fedttransplantation kan udføres med lokalbedøvelse eller i let sedering. Generelt vil mængden af ​​fedt overførsel afgøre, hvor længe du skal blive på klinikken.
“Donorområdet” samt modtageområdet behandles med antiseptisk middel. Med et meget lille kanyle, suges fedt fra donorområdet, der har et tykt lag af fedt, såsom maven, lår eller balder. Fedtcellerne renset grundigt og re-injiceres i modtageområdet.  Fremgangsmåden gentages, indtil den ønskede mængde fedt er blevet overført, og manglen er korrigeret. For at forhindre blodpropper og hævelse, påføres en trykbandage på donorområdet. Det kræver typisk tre friske fedttransplantationer at opnå det ønskede resultat. Resultatet af en fedttransplantation er ikke altid det samme. I nogle tilfælde vil resultaterne vare et par år, mens det i andre tilfælde kun varer et par måneder. Man skal derfor være indstillet på, at denne procedure kan være nødvendig at gentage 3-4 gange over en 6 måneders periode.

Bivirkninger/komplikationer
Der er en minimal risiko for hævelse og ømhed. Sjældne komplikationer ved fedttransplantation inkludere; allergisk reaktion bedøvelsen, permanent misfarvning af hud pga. bristede blodkar, blødning, forkalkninger, forvrænget udseende som et resultat af overkorrektion, dannelse af blodprop i donor-/ eller behandlingsstedet, fedtemboli (når fedt fejlagtigt indføres i et blodkar), infektion og ardannelse. Midlertidig ubehag såsom stikkende, brændende fornemmelse kan forekomme.

Under den første konsultation, skal du sørge for at videregive din sygehistorie og vaner såsom rygning og brug af p-piller, blodfortyndende medicin og andre lægemidler til din kirurg, som så vil afgøre, om du er en egnet kandidat til en fedttransplantation.

 

Alle priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer efter konsultation hos kirurgen.

Shopping Cart